Tweet This

Restaurant Kontrast

Kontrast er en moderne skandinavisk restaurant med fokus på kortreiste råvarer i sesong. Hovedfokuset er å levere norske produkter i verdensklasse. Så langt det er mulig benyttes økologiske råvarer.

Vårt mål er å løfte frem produkter fra bønder som dyrker sin mark med tanke og omsorg.

Vi er opptatt av dyrevelferd og benytter oss av leverandører med samme fokus. Vi benytter oss av dyr som har fått leve fritt og vilt.

Glade dyr er gode dyr.

Maridalsveien 15a, 0175 Oslo

21 60 01 01

 

Tuk Tuk Thai Restaurant

Vi ville skape den rette atmosfæren for våre gjester og å få en følelse av å vandre rett inn fra gaten inn i en ekte Thai restaurant med noen av den beste Thai mat i Oslo. Derfor var det veldig viktig for oss å bruke riktige materialer og teknikker fra Thailand for å lage den riktige atmosfæren.

Innredningen med flere tusen meter bambus er hentet i container fra Thailand. Det samme gjelder takviftene og belysning med bambus, palmer, lysslynger og det meste av innredningen. Over høytalerne spiller vi dempet moderne Thai musikk for å skape den helt riktige stemningen.

Vi håper du vil oppleve den samme stemning av Thailand, som du kjenner igjen fra ferien. Vil du ha tilbake Thailand følelsen ta med venner eller familie og avlegg oss et besøk på den koseligste Thai restauranten i Oslo.

Velkommen til et lite stykke Thailand i Tuk Tuk Thai Restaurant, Møllergata 8, 0179 Oslo.

Møllergata 8, 0179 Oslo

22 23 44 00

 

Arakataka

OM ARAKATAKA

SIDEN 2001 HAR ARAKATAKA VÆRT ANSETT SOM EN AV OSLOS KVALITETSRESTAURANTER. OG MED SIN BELIGGENHET VIS-À-VIS ROCKEFELLER; ET NATURLIG BINDELEDD MELLOM BYENS MANGE KONSERT- OG TEATERSCENER.

I TAKT MED TIDEN HAR OGSÅ ARAKATAKA ENDRET SEG I LØPET AV ÅRENE. HØSTEN 2012 SATSET VI FOR ALVOR OG ÅPNET DØRENE TIL EN MODERNE OG NYOPPUSSET BISTRO. PRIMÆRT HENTER VI VÅR INSPIRASJON I DET NORDISKE KJØKKENET, MEN SER OGSÅ UTENFOR EGNE LANDEGRENSER SLIK AT VI KAN TILBY GJESTENE VÅRE DET YPPERSTE AV MAT OG VIN.

Mariboes gate 7B, 0183 Oslo

23 32 83 00

 

Argent Restaurant

Argent Restaurant

Under skråtaket på isfjellet i Bjørvika ligger en skjult perle. En oase av ro midt i sentrum, der du kan nyte et glass kald drikke og en matbit før forestilling, som en pust i bakken under handleturen eller på oppdagelsesferd på Havnepromenaden.

Menyen varierer etter sesong, og har innslag av kjente skandinaviske, franske og asiatiske smaker, satt sammen i skjønn harmoni. Skal du på forestilling så er du hjertelig velkommen tilbake til den gode sofakroken vår i pausen, eller til bords for å fortsette måltidet.

Bruk gjerne vår nettbooking for å bestille bord til opptil åtte personer. Ønsker du å reservere for ni personer eller flere så ber vi om at du tar kontakt med oss per telefon eller epost.

 Kirsten Flagstads Plass 1, 0150 Oslo

21 42 21 42

 

Ekebergrestauranten

Ekebergrestauranten ligger godt synlig i åsen over Bjørvika, vannspeilet og Middelalderparken, med fantastisk utsikt over fjorden og byen med det nye Operahuset. www.ekebergrestauranten.com/bestill-bord

 Kongsveien 15, 0193 Oslo

23 24 23 00

 

Venner Restaurant & Bar

Venner Restaurant & Bar holder til i koselige omgivelser midt i Smalgangen på Grønlands Torg, et steinkast fra Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo City og Oslo Sentralstasjon.

Venner er et populært sted før og etter konserter i Oslo spektrum og Valle Hovin. Norges nye Opera er i kort gangavstand så flere og flere opera besøkende tar middagen hos oss.

Vi holder åpent

Søndag  12:00-23:00

Mandag – torsdag  11:00 – 23:00

Fredag – Lørdag  11:00-01:00

Smalgangen 31, 0188 Oslo

22 17 50 22

 

Honsan restaurant

Vi byr på moderne Dim sum og Stir fry retter fra Kanton-kjøkkenet med inspirasjon fra Szechuan områdene. Vi tilbyr en innholdsrik vinliste der våre gjester kan finne eksempler på de beste vinene i verden.  Dim Sum og retter fra Kanton-provinsen har de nødvendige elegansene som passer perfekt til disse eksklusive vinene.

Stortingsgata 8, 0161 Oslo

22 42 20 08

 

BA53

Velkommen til vårt restauranthus BA 53 – i historiske Bygdøy Allé 53 på Frogner i Oslo. Restaurant, bar, uteservering og chambre séparée. Lekent og litt røft. Jordnært, ærlig og veldig godt. Kom innom for en cocktail i baren, en smaksrik middag eller nyt solskinnet med en god flaske vin.

Bygdøy allé 53, 0265 Oslo

21 42 05 90

 

Tabibito

Kjære gjester,

Tabibito må dessverre meddele at vår restaurant er avviklet grunnet leiekontrakt med Høyres hus gikk ut pr 31.03.18.

Vi er på utkikk etter et nytt lokale, og vi vil legge ut informasjon på vår hjemmeside om hvor vi flytter når det er avklart

http://tabibito.no/

Entrance: Roald Amundsens gate, 2nd. floor, Stortingsgata 20, 0161 Oslo

22 42 62 02

 

Miss Sophie Restaurant

Miss Sophie er en bereist kvinne i sin beste alder.

Fra hennes romantiske turer til Paris til de lange kveldene i en pulserende cocktailbar i New York, har hun tatt med seg inspirasjon til de tradisjonsrike lokalene i Oslo.

Henrik Ibsens gate 4, 0255 Oslo

21 09 78 79

 

Der Peppern Gror

Om oss

På 70-tallet kom min familie til Norge fra Punjab, slik de fleste arbeidsinnvandrere fra India gjorde på den tiden. De kom til et Norge som trengte arbeidskraft, og det var få av dem som kjente til landet på forhånd før de stod her med sine to kofferter på Fornebu. De kom til et Norge der bygårder i Oslo fortsatt hadde utedo og oljeeventyret fortsatt var en fjern drøm. Med få ressurser og enda færre språkkunnskaper tok de fatt på utfordringene som stod foran dem og skapte seg en fremtid i et nytt land. På fabrikker, i butikker, på trykkerier, som leger og ingeniører og med egne forretninger. Norge trengte dem. De var med å bygge det landet vi kjenner i dag.

Der Peppern Gror er min hyllest til disse menneskene, deres matkultur og den innsastsen de har lagt inn for at vi som kom etter dem skal ha alle forutsetninger for å lykkes.

Mat har alltid vært en stor kulturbærer. Hjemme hos oss ble det aldri laget chicken tikka masala. Ikke fordi mamma ikke ville, men fordi det ikke er en del av indisk husmannskost. Indisk mat er så mye mer enn rogan josh, lam korma, og butter chicken. Der Pepperen Gror går vi tilbake til røttene. Har du smakt gol gappe, indiske smaksbomber laget av semulina boller, som selges fra traller på gata i India. Eller grillet søtpotet? Hørt om aloo tikki? Hva med homestyle chicken curry, godkjent av svigermor?

Fra vårt åpne kjøkken – første av sitt slag i Norge – inviterer vi til dialog med kokkene og et innblikk i hvordan indisk mat lages. Fra menyen kan du velge mellom streetfood, grill, homestyle cooking og restaurant curries. Og er du ekstra heldig står mamma på mutterns
hjørne i kjøkkenet og fikser deg din middag.

Chalo, hon khana kao
Hilsen
Samir Sharma

Fridtjof Nansens Plass 7, 0160 Oslo

400 07 470

 

Sushi & Wok

Vi er Kompromissløse på kvalitet og service, og har til nå opplevd en formidable populariet i våre lokaler. Vi gjør vårt ytterste for å imøtekomme Deres ønsker,enten De skulle ønske et raskt måltid ved baren eller take-away lunsj til Dem og Deres kolleger. Vi ønsker alle våre gammel og nye gjester velkommen.

Essendrops gate 9, 0368 Oslo

23 20 28 33

 

Japanese Dining Sato

https://www.japanesediningsato.net/

Japansk mat, og da spesielt sushi, har spredd seg som en farsott over hele verden. Også her i Norge har vi blitt bitt av basillen og det så hardt at sushi nå finnes i alle matvarebutikker, også Kiwi og Rema. For alle som er opptatt av slanking eller lever på spesielle dietter er også miso suppe et velkjent konsept.

Japansk mat har lange tradisjoner, og japanerne er i tillegg vel ansett som de sunneste menneskene på jorden. I tillegg lever de også lenge, mye lengre enn det oss vanlige gjennomsnittsmennesker gjør. Så da er det kanskje vel verdt å ta en nærmere titt på japansk mat.

Frognerveien 10, 0257 Oslo

476 50 333

 

Hos Thea

http://www.hosthea.no/

HOS THEA ÅPNET 9.JUNI, 1987

Med bakgrunn fra legendariske Sancho og Norberto overtok Sergio en 100 år gammel slakterforretning på Skillebekk. Året var 1987 og målet var å skape en liten restaurant. Økonomien var beskjeden og filosofien enkel: "gourmetopplevelse uten fordyrende elementer".

Hovedelementene var en spisestue med åpen kjøkkenløsning, Sergio selv bak grytene, en liten meny han kunne ta ansvar for og masse kjærlighet.

Responsen overgikk alle forventninger. Publikum, og ikke minst pressen likte konseptet. Innen året var omme, hadde hos Thea fått Dagens Næringslivs-gryte for Beste Restaurant, American Express Service-Pris og prisen Publikums Beste.

Hver dag siden dette har Sergio åpnet dørene med stor takknemlighet og enda større prestasjonsangst.

Gabels gate 11, 0272 Oslo

22 44 68 74

 

Gangnam Korean Restaurant

Hva er Gangnam?

Seoul, hovedstaden i Republikken Korea, er ett av de hurtigest voksende moderne byer i verden. Gjennom Seoul går det en stor elv, kalt Han. Han renner direkte fra øst til vest og deler byen inn i tre områder: Gangbuk (nord for elven), Gangseo (sørvest for elven) og Gangnam (sørøst for elven).

Gangbuk regnes som det mest historiske og tradisjonelle området i Seoul. Gangseo viser en relativt ny utvikling av Seoul. Og Gangnam er en av de mest kraftfulle symboler av moderne Seoul. Gangnam har utviklet seg raskt siden 1970 og har spilt en sentral rolle i utdanning og mote fra Korea.

Koreansk restaurant "Gangnam" vil representere koreansk matkultur som har endret nylig. Vi vil gjenspeile globale smaker, samt tradisjon i Gangnam. Gangnam restaurant vil være den første som serverer originale og ekte koreansk matretter til Norge.

Munkedamsveien 59, 0270 Oslo

22 83 22 09