Tweet This

Kreftforeningens Vitensenter

I Kreftforeningens Vitensenter kan du oppleve og lære om hvordan kroppens 35 milliarder celler arbeider for at kroppen din skal fungere. Hudceller beskytter mot inntrengere, mens blodceller frakter oksygen og næring rundt i kroppen. Stort sett fungerer cellene som de skal, men noen ganger går det galt.

Visste du at i løpet av tiden det tok deg å lese denne setningen, så har kroppen din produsert 85 millioner nye celler?

Gjennom senterets interaktive installasjoner kan du lære mer om kroppens mysterier, spesielt om hvordan kreftsykdommer kan forstås, forhindres og behandles og hvordan teknologien kan hjelpe oss nå og i fremtiden.

Vitensenteret ønsker å øke forståelsen for kreft og gi innsikt i historisk og fremtidig utvikling av diagnostikk og behandling, og har som mål å skape engasjement rundt forskning og innovativ teknologi i kampen mot kreft.

Senteret er åpent for alle, og det er gratis inngang, men besøkende oppfordres til å gi en liten donasjon hvis de kan.
Grupper kan bestille omvisning på dagtid utenom vanlige åpningstidene.

Møtelokaler og arrangement
Kreftforeningens Vitensenter skal også være en attraktiv og inspirerende møteplass, og tilbyr 600 kvadratmeter over to plan. Her kan organisasjoner, forskere, myndigheter, teknologibedrifter og helseinstitusjoner møtes til konferanser, seminarer, møter og arrangement.

kreftforeningen.no/vitensenteret