Tweet This

Vero Moda

ÅPNINGSTIDER

Mandag-Fredag: 10:00-20:00
Lørdag: 10:00-18:00

Historien bak

  1. VERO MODA kom til moteverden i en liten by midt i fastlands- Danmark. Grunnleggeren vår, Troels Holch Povlsen, så navnet «VERO MODA» på en t-shirt og fant ut at det var et godt navn på et klesmerke for kvinner. Og med det så VERO MODA dagens lys.

     

    Vi var et av de første merkene som ble lansert i det som senere ble BESTSELLER-familien. I dag er vi del av en global og vellykket familievirksomhet med butikker og medarbeidere verden over, og vi navigerer i en moteverden i stadig endring med ambisjoner, selvtillit og stil.

  2. Simplisitet har alltid vært en del av vårt varemerke, og vi har alltid funnet mot til å gjøre det som føltes riktig for oss, med vår mange års erfaring som er drevet av lidenskap og ferdigheter.

     

    Siden 1987 har VERO MODA vært det opplagte valget for unge, stilsikre kvinner som er på jakt etter nye trender, tilgjengelige stiler og fasjonable, musthave-items. Vårt merke er en dynamisk og tilgjengelig tilnærming til mote.

  3. VELKOMMEN TIL VERO MODA


    Vero Moda har trendy moteklær med god kvalitet i alle størrelser i tillegg til bukser og jeans, og ett stort utvalg av strikkede gensere for alle aldre. Her finner du også kjoler og skjørt – eller kanskje trenger du en kul jakke til festen? Vero Moda lever for mote og vårt hovedmål er å overføre trender fra catwalk til butikk med overkommelige priser og vi ønsker å være det foretrukne merket for motebevisste jenter og kvinner. Hos oss hjelper vi deg til å finne de rette klærne til riktig pris og gir deg muligheten til å følge mote på dine egne premisser.

    Vero Moda består av flere brands/linjer i butikk: VERO MODA, Noisy May, Only og Pieces alle gjør at hver kundes behov blir tilfredsstilt. Våre oppdaterte og internasjonale kolleksjoner tilbyr plagg du ikke kan leve uten i tillegg til nødvendige basisplagg. Vi har kunden i fokus og yter vårt beste for å gi deg god service og opplevelse!

    Vi gleder oss til å hjelpe deg og ønsker deg velkommen til Vero Moda på Stortorvet