Tweet This

KappAhl

Hvem vi er

Mye har skjedd siden vi begynte å selge kåper i en kjeller for over 60 år siden. I dag har vi nesten 400 butikker og er en av Nordens største motekjeder. Men en ting forblir den samme. Vår innsikt og omsorg for våre kunder. For oss handler mote om en ting – deg.

Vi har et bredt sortiment for kvinner, menn og barn, og fokuserer spesielt på kvinner som er midt i livet sitt. Alt vi gjør handler om selvtillit gjennom mote, og vi ønsker å hjelpe deg å finne din stil. Uansett alder, størrelse, kroppsform og personlighet.

Hos KappAhl mener vi at alle skal få være akkurat den de er. Derfor designer vi klær som passer deg og som får deg å kjenne deg bra. Vi er for eksempel det jeansmerket som selger flest jeans i Sverige, og vi er markedsledende innen bukser – vi selger nesten åtte millioner bukser hvert år.

Når vi designer kolleksjonene våre i vårt eget designstudio, baserer vi arbeidet vårt på reell innsikt om kvinner. Idealet vårt er deg – akkurat slik du er.

Vi lytter til våre kunder og spør regelmessig om deres meninger. Og fordi vi selv er kvinner, forstår vi ditt behov – over 90 prosent av oss som jobber i KappAhl er kvinner, og vi innehar stillinger på alle nivåer i selskapet.

KappAhl gir mange mennesker muligheten til å være velkledde. Det er vårt motto.

Enkelt å finne den rette stilen

Vårt mål er å hjelpe deg med å finne din personlige stil.

Vi ønsker å gi deg tryggheten til å prøve nye ting, uten å gå vill i moteverdenen. Dette gjør vi ved å gi deg best mulig støtte og veiledning. Spør oss gjerne om hjelp når du besøker din KappAhl-butikk. Vi er klare til å motta alle mulige spørsmål og moteproblemer.

Vi er der du er. Hundretusener av kunder besøker oss hver eneste dag. Vi har nesten 400 butikker i Norge, Sverige, Finland og Polen, og vi fortsetter å vokse. Fra slutet av november kan du også shoppe på vår nettbutikk, Shop Online.

Vi mener det skal være enkelt og morsomt å kle seg fint. Derfor har vi også en kundeklubb med 5% bonus og millioner av lojale medlemmer.

Vakkert kommer i alle former og størrelser

Klærne våre finnes i mange størrelser og passer alle kroppsformer. Det er ikke du som skal passe inn i klærne våre. Våre klær skal passe deg.

Vi velger også å vise klærne våre på sunne modeller og vi skreddersyr utstillingsdukkene våre i større størrelser enn de som vanligvis brukes i bransjen vår.

Vårt budskap – vær fornøyd med deg selv.

Stil er ikke en størrelse – det er en oppfatning. Og vi elsker den du er.

57 prosent bærekraftmerket mode

Bærekraft er en viktig del av KappAhl. Alt vi gjør hver eneste dag, gjør vi med omsorg og respekt for mennesker og miljøet.

I dag er for eksempel 57 prosent av klærne våre bærekraftmerket, og hvert år selger vi millioner av bærekraftige klær. Men vi ønsker å utvikle oss mer og gjøre enda mer.

Vi elsker økologisk bomull og vi arbeider for at all bomullsdyrking skal bli mer bærekraftig. Vi streber etter bedre arbeidsvilkår for alle som jobber for oss. Vi ønsker også å drive selskapet vårt med minst mulig miljøbelastning.

KappAhl ønsker å gi deg selvtillit gjennom mote. Dette gjør vi gjennom stilbevisst design – uansett hvilken stil du ønsker deg. Vi gjør dette gjennom et bredt utvalg, gode priser, lett tilgjengelighet og en bærekraftig tankegang.

Hos oss kan du være deg selv.

Velkommen til KappAhl.

(Visste du at navnet KappAhl kommer fra vår grunnlegger, Per-Olof Ahl? Han fikk kallenavnet «Kapp-Ahl» når hans kåpeforretning i Göteborg ble en suksess på 1950-tallet.)

Relatert

Fra bomull til bukseHistorie

Mote som føles riktig

Hvert år kjøper vi over tolv kilo klær og tekstiler hver. Men hva er det egentlig vi kjøper? I programserien «Make it feel right» ser Annika Leone nærmere på hvordan du kan få klærne dine til å føles riktige, både for deg og for kloden vår. Se alle avsnittene her