Tweet This

SYNSAM KARL JOHAN

SYNSAM KARL JOHAN


Adresse

Karl Johans gate 6B
0154 Oslo

Telefon: 22 00 83 10
E-post: karl.johan@synsam.com

BESTILL SYNSUNDERSØKELSE 

Åpningstider

Mandag

09:00-18:00

Tirsdag

09:00-18:00

Onsdag

09:00-18:00

Torsdag

09:00-19:00

Fredag

09:00-18:00

Lørdag

10:00-16:00

Søndag

Stengt

OM SYNSAM

 

Synsam er Nordens ledende optikerkjede med rundt 100 butikker i hele Norge og 500 i Norden. Vi ser etter deg som ønsker å være med på en spennende reise, der du får mulighet til å anbefale synsløsninger på en helt ny måte. Vi setter fag og kunden i fokus. Hos oss skal alle kundene føle seg unike, og vi streber alltid etter å tilby det kundene synes er attraktivt, om det er gode garantier, muligheten til å skaffe seg en brillegarderobe via vår populære abonnementsløsning, rimelige briller eller kvalitetssortiment fra verdens ledende varemerker.

I korte trekk lover vi deg dette når du kjøper briller eller linser hos oss:

  • 60 dagers bytterett på glass

  • 120 dagers uhellsgaranti. *Uhellsgaranti kun gjelder en gang.

  • 180 dagers endringsgaranti

  • Rente- og avgiftsfri delbetaling

  • Ekstra reservebrille til barn under 14 år

  • 2 års gratis service og reservedeler

  • 2 års produktgaranti

  • Livslang etterjustering av dine briller

  • Kostnadsfrie prøvelinser etter nytilpasning

  • Barnepris på synsundersøkelse til barn under 8 år

 Hver garantiordning gjelder 1 gang ved kjøp av komplett brille eller solbrille med styrke.

  1. 60 dagers bytterett på glass
    Fra og med 1. februar 2016 øker vi din bytterett på brilleglass fra 30 til hele 60 dager. Noen ganger kan det ta en stund før øynene blir vant til nye briller. Oppdager du at synet ikke blir helt perfekt, kan du ta turen innom din Synsam-butikk. Vi skal gjøre vårt ytterste for å finne ut hvorfor brillene ikke innfridde dine forventinger. Om nødvendig setter vi opp en ny synsundersøkelse slik at vi kan avdekke om det er feil styrke på brilleglassene. Bytter du til et dyrere produkt betaler du kun for mellomlegget, vil løsningen din bli billigere får du mellomlegget tilbake. Garantien er 60 dager for alle som er kunder av Synsam.
     

  2. 120 dagers gratis uhellsgaranti
    Alle kan være litt uheldige iblant. Dersom du ødelegger brillene dine, spanderer vi ny komplett brille.  Dette gjør vi uten egenandel og uten spørsmål om hvordan det har skjedd. Ta med den ødelagte brillen til oss, og vi reparerer den eller gir deg helt nye om nødvendig. Vår uhellsgaranti gjelder i hele 120 dager fra hentedato.
    NB. Erstatningen gjelder samme innfatning og samme glass som den opprinnelige brillen. Kan vi ikke skaffe samme brillen, erstattes den med en brille fra samme prisgruppe, men med samme styrke. Uhellsgaranti kun gjelder en gang.

  3. 180 dagers endringsgaranti
    Synet endrer seg gjennom hele livet. Dette kan også skje kort tid etter at du har mottatt dine nye briller. Det skal du ikke være bekymret for. Opplever du at styrken endrer seg innen 180 dager etter at du har kjøpt briller på Synsam, vil vi bytte glassene — helt gratis. Vi bytter til samme glasstype, men med den nye styrken.

    Garantien gjelder i hele 180 dager etter hentedato og det eneste du betaler er den nye synsundersøkelsen.
     

  4. Rente- og avgiftsfri delbetaling
    Har du behov for å dele opp kostnadene på dine nye briller? Vi tilbyr kostnadsfri nedbetaling på opptil 24 måneder. Overhodet ingen gebyrer eller renter.
    Les om vår delbetalingsløsning her
     

  5. 2 års kostnadsfri service
    Alle våre innfatninger og solbriller leveres med to års kostnadsfri service. Dette inkluderer neseputer, skruer, endestykker og nødvendige etterjusteringer av brillen.

  6. 2 års produktgaranti
    Alle våre produkter har 2 års produktgaranti, i henhold til kjøpsloven.
     

  7. Livslang etterjustering av dine briller
    Skulle en skrue løsne, glansen bli borte eller en nesepute falle av? Kom innom oss så fikser vi den for deg!
     

  8. Kostnadsfrie prøvelinser etter nytilpasning.
    Vi ønsker å være sikker på at dine nye linser fungerer bra for deg. Derfor tilbyr vi deg gratis prøvelinser ved nytilpassing — i tillegg til kostnadsfri etterkontroll. Dette gjelder ikke skreddersydde spesiallinser.
     

  9. Barnepris på synsundersøkelse for barn under 8 år
    Vi i Synsam er veldig opptatt av at dårlig syn ikke går utover barnas leking og læring. Derfor tilbyr vi alle barn under 8 år synsundersøkelse til barnepris — halvparten av normal pris.
     

  10. Ekstra reservebrille til alle barn under 14 år
    Aktiv lek og idrett kan gå hardt utover barnas briller. Derfor er det viktig at man har reservebriller tilgjengelig. Alle barn under 14 år får en ekstra brille fra vårt eget sortiment, med samme styrke, uten kostnad når de kjøper briller hos oss. Dette gir deg som forelder tryggheten på at barna ser godt uansett hva som skjer. Vi gjør oppmerksom på at våre garantier ikke gjelder for gratis reservebrille.

Garantiene gjelder en gang ved hvert kjøp av komplett brille eller solbrille med styrke.

Disse garantiene gjelder ikke ved kjøp av briller og solbriller i Outlet by Synsam