Tweet This

HTH Kjøkkenforum

KJØKKEN MED FOKUS PÅ DETALJENE

Når du velger et kjøkken fra HTH, får du ikke bare et nytt kjøkken, men et gjennomtenkt konsept basert på bærekraftige verdier, innovativt design og eminent service.

Nytt kjøkken med wow-effekt

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt, hvor det moderne livet leves. Vår lidenskap er å utvikle kjøkkendesign med en wow-effekt, som gjør en forskjell hver gang du bruker kjøkkenet, og som du vil elske å vise frem til gjestene dine.

Se alle HTHs kjøkkenmodeller.

Holdbare kjøkkentrender

En HTH-kjøkkentrend er en holdbar fornyelse som setter et varig preg på kjøkkenmoten. Det blå kjøkkenet er en av de største tendensene i 2018, og det samme gjelder kjøkken hvor tre er et gjennomgående tema.

Se mer på Tips & Trender.

Hva koster et nytt kjøkken?

Prisen på det nye kjøkkenet ditt avhenger selvsagt av mange ting. Det er litt som en bil; prisen på samme modell varierer avhengig av bl.a. utstyrsnivå, materialvalg, størrelse mv.

For å gi deg en idé om prisen på et nytt kjøkken har vi samlet de tingene som påvirker prisen mest. Se priseksemplene her.

Besøk din lokale HTH-butikk

Vi hjelper deg gjerne med å regne ut prisen på akkurat ditt kjøkken når du besøker din lokale HTH-butikk. Her kan du også se og ta på det nye kjøkkenet ditt i vårt inspirerende kjøkkenunivers.

Vi har HTH-butikker over hele landet, og du trenger ikke å kjøre så langt for å finne din nærmeste.

Finn din lokale HTH-butikk.

Hos HTH får du alltid:

 Innovativt kjøkkendesign som både er vakkert og brukbart
 Erfarne kjøkkendesigner som kan gjøre drømmen din til virkelighet
 Høyt servicenivå og hjelp gjennom hele kjøkkenkjøpet
 Dansk kjøkkendesign produsert i Danmark
 Trygghet med vår kjøkkengaranti på opptil 25 år
 Kjøkken som er skapt med omtanke for miljø og inneklima

 

Tilbud på et nytt kjøkken

Våre innredningskonsulenter er eksperter på å sette sammen et godt kjøkkentilbud som passer til dine ønsker og ditt budsjett. Avtal et gratis og uforpliktende møte, og hør mer om mulighetene dine for å kjøpe et nytt kjøkken.

Avtal et møte og få et kjøkkentilbud.

Gjør et kupp – kjøp et utstillingskjøkken

Du kan spare mye penger ved å kjøpe et utstillingskjøkken eller hvitevarer fra en av butikkutstillingene våre. Gjør en god handel, før det er for sent!

Se utvalget av utstillingsmodeller

Kjøkkenguiden – fra tanke til resultat


Når man kjøper nytt kjøkken, har man ofte mange spørsmål. I kjøkkenguiden har vi samlet svarene på alt du trenger å vite før et kjøkkenkjøp – og litt til.

Kjøkken-
inspirasjon

Inspirasjonen til det nye kjøkkenet ditt kan komme fra mange steder. Vi har samlet en rekke inspirerende bilder i vårt kjøkkengalleri som viser mange av de mulighetene du har for å skape akkurat ditt drømmekjøkken. 

Du kan også se i vår nettkatalog og finne enda mer kjøkkeninspirasjon.

Innred et fantastisk kjøkken

Innredningen er hjørnesteinen i ethvert godt kjøkken. Den skal være hensiktsmessig med tanke på oppbevaringsplass, arbeidsplass og plassering av vask, komfyr og kjøleskap. Dernest har rommets form og størrelse betydning for om det nye kjøkkenet ditt kan innredes tosidet, med kjøkkenøy, U-formet eller en helt annen form.

Få inspirasjon til din kjøkkeninnredning

Modell Next

Gode råd om materialer og tilbehør

Skap eller skuffer? Benkeplate i tre eller granitt? Med eller uten håndtak? Du har sikkert flere praktiske vurderinger om hvordan du får satt sammen det beste kjøkkenet.

Lær mer i vår guide til materialer og tilbehør.  

Fokus på detaljene

Hos HTH lever vi for å utfordre måten vi tenker kjøkkendesign på. Vår nytenking resulterer i innovative og brukbare designer som er med på å gjøre HTH-kjøkkenet til noe helt spesielt. Ønsker du et funksjonelt kjøkken med fokus på detaljer, så er det svært sannsynlig at du kan finne drømmekjøkkenet ditt hos HTH.

Se de nyeste innovative designløsningene.

Modell Focus

Modell Stockholm

Stor eller liten kjøkkenrenovering?

En renovering av kjøkkenet varierer i omfang. Uansett om kjøkkenet ditt skal totalrenoveres, eller om det er nok med noen små effektfulle fornyelser, har vi et godt forslag til deg.

Lær mer om prisen og omfanget på en kjøkkenrenovering.

Modell Oslo

Hurtig kjøkkenmontering

Vil du at monteringen av det nye kjøkkenet ditt skal gå knirkefritt? La våre profesjonelle håndverkere ta seg av oppgaven – så er du trygg på at monteringen blir gjort ordentlig og til tiden.

Vi monterer vanligvis kjøkkenet på 1–3 dager, og du får et gratis ettersyn med i prisen.

Les mer om vår kjøkkenmontering.

Lån pengene til ditt nye kjøkken

Unngå å sprenge budsjettet og bruk vårt finansieringstilbud i stedet. Du kan låne opp til 50 000 kr gjennom vår finansiering.

Se dine finansieringsmuligheter

Kjøp et kjøkken du kan føle deg trygg på

Kjøkken fra HTH er i en klasse for seg selv, og kjennetegnes av solid og bærekraftig design som varer i mange år.

Vi er så sikre på kvaliteten at vi gir deg opptil 25 års garanti på de kjøkkendelene som slites mest. Det gjør at du får trygghet med på kjøpet når du bestiller et nytt kjøkken fra HTH.

Modell Nova

HOS HTH ER VI DEDIKERT TIL KJØKKENKJÆRLIGHET SOM HOLDER