Tweet This

Duo Shop

Duo Shop

Duo Shop er en erotisk butikk i Oslo og på nett med fokus på bondage og fetisher. I tillegg til sexleketøy har vi også et stort utvalg av klær og sko. Vi har også en Mister B shop-in-shop som en egen avdeling.

Butikken vår er stor og fylt med herlige godsaker for voksne. Med leketøy, klær, sko, filmer, magasiner og mye mer!

Vårt trivelige, kunnskapsrike og serviceinnstilte personale vil hjelpe deg og svarer gjerne på spørsmålene du måtte sitte inne med. Vi gjørt vårt ytterste for at du skal føle deg velkommen og komfortabel som kunde. Vi ønsker at det skal være gøy og givende å kjøpe sexleketøy! – Velkommen til en trivelig handel.

Butikken vår er stor og fylt med herlige godsaker for voksne. Med leketøy, klær, sko, filmer, magasiner og mye mer! Vårt trivelige, kunnskapsrike og serviceinnstilte personale vil hjelpe deg og svarer gjerne på spørsmålene du måtte sitte inne med. Vi gjørt vårt utterste for at du skal føle deg velkommen og komfortabel som kunde. Vi ønsker at det skal være gøy og givende å kjøpe sexleketøy! – Velkommen til en trivelig handel!

Historie: DUO startet som magasin på 80-tallet. Siste utgave ble utgitt i 2002. På 90-tallet hadde vi butikker i både Oslo og i Drammen. Etter mange år i Prinsensgate ved Karl Johan har vi i dag har vi en stor butikk i Møllergata 37 i Oslo sentrum. Vi har et stort utvalg og er blant landets ledende på sexleketøy. Vi er stolte av å kunne si at vi er størst på GAY og SM.

Kundene våre er i alderen 18-90 år. Det viktigste for oss er trivsel og at kunden skal føle seg trygg og ivaretatt. Vi har satt oss som mål at alle våre kundebehandlere skal ha en genuin interesse for produktene våre. Vi er en liten gjeng som jobber tett og hardt mot at du skal gå ut av butikken med et smil rundt munnen.

Mister B

Vi har et stort utvalg av glidemiddel, penisringer, dildoer og mye annet fra Mister B. Mister B er en ledende leverandør og produsent av skinn, BDSM, analt leketøy, glidemiddel og gay-artikler. Som Norges største på BDSM er vi stolt av å ha en Mister B Shop-in-shop i butikken. Her inne har vi et stort utvalg av alt fra sexleketøy til klær. Både med merket Mr. B, samt merker som Perfect fit, Barcode og Oxballs. Mister B er kjent for å satse på god kvalitet på produktene, i tillegg til at de har et godt utvalg for alle fantasier. De har også fetisjklær som er designet for herrer.