Tweet This

Sprell Grünerløkka

Lekebutikk med leker, babyutstyr og interiør av god kvalitet og med god design.

 

Sprell ble etablert i 1995, den gang det nesten var umulig å få tak i treleker i norske leketøysbutikker. Heldigvis har det skjedd en del siden den gang og hos Sprell finner du i dag et mangfold av bra produkter til barn. Vi har leker, hobbyprodukter, male- og tegnesaker, spill, festartikler, barneromsinteriør og ting til baby. Vi satser på naturmaterialer, god design og god kvalitet. Hos oss finner du heller ingen monstre fra TV-skjermen eller reklamebaserte trendprodukter. I dag er Sprell blitt en kjede med ni butikker i Oslo, Bærum, Bergen, Stavanger og her i Ski. Vi gleder oss til å se deg!

 *** 

Sprell har også nettbutikken Sprell.no hvor du skal oppleve den samme gode servicen som i butikk, rask levering og kunne gjøre en trygg handel. Har du noe du vil fortelle oss – ris eller ros – så send oss gjerne en e-post på kundeservice@sprell.no. Du kan også besøke oss på Facebook eller følge oss på Instagram @sprellbutikkene. 

 

Sprell Grünerløkka

SPRELL ligger i nedre del av Markveien – i hjerte av Grünerløkka. Her finner du både myke og harde pakker, barneklær og barneromsinteriør. Kom gjerne innom tidlig på dagen, da kan du vandre rundt i Sprell’s eventyrlige verden i fred og ro.


Åpningstider Kontakt Adresse

Mandag til fredag:
10.00 - 18.00

Lørdag:
10.00 - 17.00 

Tlf hovedkontor:23 22 22 22

E-post:kundeservice@sprell.no

Facebook:facebook/sprellno

Korsgata. 24, Inngang Markveien
0550 Oslo – Grünerløkka
tlf: 23 22 22 25