Tweet This

Life Grønland

Life er Norges og Nordens ledende handelsplass for helsekostprodukter. Vi i Life hjelper deg å holde deg naturlig frisk. I våre 104 butikker finner du helserådgivere som kan gi tips og råd om hvordan du kan finne en bedre balanse mellom kost, mosjon og hvile. De svarer deg gjerne på spesifikke spørsmål om helse og helseprodukter.

Sortiment

Hos Life finner du et nøye utvalgt sortiment av produkter av høy kvalitet, innen følgende kategorier:

  • Kosttilskudd sportsernæring

  • Naturlig hudpleie

  • Supermat 

  • Lavkarbo

  • Vitaminer og mineraler

  • Økologisk mat

  • Te

  • Snacks

Life selger sikre produkter og samarbeider med stiftelser som "Ren Idrott", som jobber for en dopingfri idrett. 

 

Lifes misjon

Life elsker livet. Life hjelper deg å være som det var tenkt: Naturlig frisk, sterk og harmonisk. Vi ruster deg mot hverdagens prøvelser. Vi hjelper deg med å spise for livet, mosjonere for livet og hvile for livet. For vi vet at livet blir bedre, rikere – kanskje til og med lengre – om du prøver å holde deg naturlig frisk, i stedenfor å sette inn hastetiltak når du har blitt syk. 

 

Omsetning, ansatte og butikker

Life* er den markedsledende helsekostkjeden i Norden med totalt 441 butikker** fordelt på Sverige, Norge og Finland og ca. 600 000 klubbmedlemmer. Lifekonsernet har 304 ansatte*** og omsatte for 786 millioner SEK i 2013. Totalt, inklusive medlems- og franchisebutikker omsetter Life* i Sverige, Norge og Finland for 1,7 milliarder SEK. 

Den 21. juli 2014 kjøpte Lifekonsernet opp de to norske selskapene Validus Butikkdrift AS og Validus Engros AS fra Validus AS. Validus butikkdrift driver 36 helsekostbutikker (Life) i Norge og Validus Engros har grossistvirksomhet innen helsekost. Som følge av oppkjøpet økte Lifekonsernets omsetning til over 1,3 milliarder SEK i 2013 (proforma).

Totalt, inklusive medlems- og franchisebutikker omsetter Life* i Sverige, Norge og Finland for 2,0 milliarder SEK. 


* Life består av Lifekonsernet inkl. Lifes medlems- og franchisebutikker
** Lifekonsernet eier og driver 107 egeneide butikker 
*** Gjennomsnittlig antall ansatte

Vi har et stort utvalg av sportsernæring, supermat, vitaminer, mineraler, fettsyrer og urter.

Hos oss finner du sunn mat og drikke, barnemat, økologisk mat, allergimat, kalde drikker, safter, juicer, urte-teer, kaffe, m.m. Vi kan også tilby våre kunder naturlig hudpleie for en strålende og vakker hud. Vår naturlige hudpleie er basert på naturlige ingredienser og inneholder ikke parabener. Våre butikkveiledere er opptatt av å hjelpe mennesker og har interesse for helsekost. Vår visjon er å gi mennesker økt lyst på livet. Vi ønsker faste og nye kunder velkommen til oss.

– Vi hjelper deg gjerne.

Åpningstider

Man–fre: 10.00–18.00 
Lør: 10.00–16.00