Visit Oslofjorden

View Original

Manillusion

Norges største på mote med retro og klassiske snitt for den moderne kvinnen! Fra str. xs til 4xl. Markveien 38. Grunerløkka. Oslo.

Oslos definitive kjolehimmel ligger midt i hjertet av Grünerløkka i Oslo. Vi fokuserer på feminine snitt, og her finner du drømmeplagget, om du elsker rockabill... Se mer

Generell informasjon

Vi tilbyr et stort utvalg i vår vakre butikk på Grunerløkka i Oslo (og i nettbutikken). Merker som bl.a Collectif, Emmy Design, Unique Vintage og Vintage Diva. Vi har nyheter hver uke, og kunnskapsrike medarbeidere som yter personlig styling og en hyggelig handleopplevelse. Velkommen til oss! Hilsen Manillusion-vixens ♥

Etableringsdato

2005

Produkter

Dameklær, kjoler, skjørt, sko, strømper, cardigans, hatter

Offentlig transport

Sentralt på Grünerløkka i Markveien. Trikkerutene 11, 12 og 13 stopper på Schous Plass. Fra Schous Plass går du over gata, bort neste gate, så du kommer i Markveien, så tar du opp til høyre til du ser oss. Du er hjertelig velkommen innom for en handel eller en prat!

Hvorfor vi elsker sommerull

De som kjenner oss vet at vi er veldig glade i ull. De deilige strikkecardiganene til Emmy er blant våre aller mest brukte plagg, og vi synes alle trenger en! Når høsten og vinteren setter inn er det nærmest en selvfølge å pakke seg inn i ull. Men vi argumenterer for at det er deilig året rundt! Hvorfor? Jo, hør nå her:

Ull er temperaturregulerende, så det beskytter ikke bare mot kulde, det beskytter mot varme også.

Om du først skal svette, kan du like gjerne svette i noe som puster godt og tørker fort! Ull er et slikt materiale. Det tørker raskere enn for eksempel bomull.


Ull er naturlig bakteriehemmende, og lukter ikke svett og surt like fort som mange andre materialer. Om du lufter ulla di etter bruk, for eksempel ute på verandaen over natta, så kan du drøye litt ekstra lenge før du legger plagget til vask. Og det er supert i svettesesongen!

 
Ull gir bedre beskyttelse mot UV-stråler enn mange andre materialer, som for eksempel bomull og lin. Med andre ord kan en lett ullgenser være god å ha når sola stråler! Supert for en dag på sjøen!

Sommeren i Norge kan være lunefull, og veien fra stekende hete til kjølig kveld kan være fryktelig kort. Da kommer en lett cardigan i ull med! Den luner når du skal gå hjem i sommernatten eller når skyene plutselig kom svevende.

 

 

Det kommer neppe som en overraskelse at vi som trofast tråkker rundt bak disken på Manillusion er glade i klær. Vi er SKIKKELIG glade i klær. Og sko, smykker og dilldall. Vi handler i egen butikk, i andre butikker, på nettet og vi samler på vintage. Ingen av oss bor i herskapshus eller slott, så det sier seg selv at det blir trangt om plassen før eller siden. Så nå bretter vi opp ermene og rydder. Vi skal, med hard hånd, skille lag med skatter som har hengt urørt i skapet for lenge. Saken er dessuten den, at vi er glade i alle klærne våre. Om vi ikke bruker dem selv, så vil vi at de skal havne hos noen som setter pris på dem og gleder seg over dem.

 

Vi arrangerer Vixen Bruktmarked søndag den 9. september. Sted? Her i butikken, såklart. Tid? Fra stengetid klokka seks og frem til klokka ni. Vi serverer litt snacks så alle holder blodsukkeret oppe. Vi tar vipps og kontanter, og holder prisene lave. Vi lukker døra, og slipper inn dem som er påmeldt på facebook. Eventet finner du HER, og når du har klikket «Skal», så er du påmeldt!

 

Vi gleder oss, og håper mange av skattene våre finner seg nye hjem! Hjertelig velkommen skal du være.


Er du overbevist ennå? Vi har et flott utvalg av sommerull, både på nett og i butikk!