Visit Oslofjorden

View Original

Zizzi

OM ZIZZI

Zizzi har vært en viktig aktør innenfor curvy fashion-bevegelsen siden år 2000.

Vi har som leverandør aldri vært i stand til å slutte oss til en stigmatisering av bransjen som plus size klær. Hvorfor skal kurvede kvinner nøye seg med alminnelige klær, når andre kvinner kan få mote?

Zizzi som brand kjennetegnes ved en ekte lidenskap for kundene våre og deres behov. For Zizzi handler det alltid om å fokusere beinhardt på personligheten til den neste generasjonen av formfulle kvinner. Cool curvy fashionistas er stolte av figuren sin, og vil derfor ha flott mote for formfulle kropper.

Det å designe curvy fashion er ikke en enkel oppgave. Som moteleverandør tolker Zizzi kontinuerlig kommende trender, og kombinerer dette med knowhow om passform og materialvalg, som kan fremheve kvinnelige kurver. Det er nettopp denne kombinasjonen som er grunnlaget for en curvy fashion suksess.

Med mer enn 120 konseptbutikker og mer enn 1000 salgssteder har vi en bred kunnskap og er godt på vei til å erobre Nord-Europa.

Zizzi har derfor spennende kolleksjoner med et bredt spekter av attraktive produkter i forskjellige kvaliteter. Unike kombinasjoner av farger, kvaliteter, silhuetter og detaljer, som dekker våre kunders forskjellige behov.