Visit Oslofjorden

View Original

Ferner Jacobsen AS

Ferner Jacobsen Oslo

Våren 1916 signerte 31 år gamle Ferner Jacobsen leiekontrakt i sin aller første forretning, City Magazin, i Kirkegata 30. Den første dagen omsatte han for 2 kr og 85 øre, og 125,- totalt det samme året. Det høres kanskje ikke mye ut, men dette var en stor suksess! For Ferner Jacobsen var kundefokuset en av hans viktigste strategier. Etter ti år med suksess trengte Ferner Jacobsen større plass og kjøpte bygget i Stortingsgata. På samme sted, i samme lokale, holder vi til i dag.

Adresse: Stortingsgata 14, 0161 Oslo.  

Åpningstider:
Mandag – fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 17:00 

Butikktelefon: 228 62 400
E-post: post@ferner.no

Ferner Jacobsen er en familieeid bedrift med tre butikker og èn nettbutikk. Etablert så tidlig som 1916 har vi i Ferner Jacobsen vært med på en utrolig reise i moteverdenens trender og utvikling. Dette har vært en avgjørende faktor for at vi i dag besitter den kunnskapen som trengs for at våre kunder skal få den ultimate veiledningen.

100 ÅRS ERFARING

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!

UTVALGTE MERKER