Visit Oslofjorden

View Original

Eplehuset Ullevål

Hos Eplehuset finner du ikke bare de siste Apple-produktene, men den fremste teknologien innen lyd, leker, helse og livsstil, og det lekreste innen vesker og annet tilbehør. Vi har 22 butikker, samt vår nettbutikk, og tilbyr et komplett tilbud av alt som har med Apple å gjøre – til deg selv eller bedriften. Med medarbeidere som er spesialister på Apple, og våre egne serviceverksted, sikrer vi deg god hjelp om du skulle trenge det.

Åpningstider

Man - fre: 9:00 - 19:00
Lør: 9:00 - 18:00



Om Eplehuset

Eplehuset er spesialist på Apple. Med vår nettbutikk og våre 21 butikker rundt om i landet skal vi sørge for at du får tilgang på det beste innen Apple-produkter og tilbehør. Vi ønsker også å sikre at du får en god kundeopplevelse når du handler hos oss, uansett om du handler på vegne av deg selv eller din bedrift.

Våre verdier
Kunnskap, Begeistring, Inspirasjon og Miljø

Eplehuset ble laget for å ta Apple ut til folket. Vårt konsept handler om opplevelser skapt med vårt verdigrunnlag. Alle skal være trygge på at vi er spesialistene før, under og etter kjøp. Vi bryr oss om mennesker og miljø, og selger bare det vi tror på. Vi elsker det fysiske kundemøtet og tror på et langsiktig, åpent og lojalt kundeforhold. Vi jobber alltid for at du skal komme tilbake så vi kan vise enda mer.

Les mer om historien vår

21 Butikker
Spredt over hele landet

Vi er Apple Premium Reseller og Apples foretrukne samarbeidspartner. I våre 21 sentralt plasserte butikker får du derfor alltid tilgang på det beste og siste innen Apple-produkter og relevant tilbehør. Her kan du i vakre lokaler prøve og se alle produktene før kjøp, med demonstrasjoner, support og kurs av kunnskapsrike kollegaer som bare lengter etter å inspirere og begeistre deg. Uansett om du er innom på vegne av deg selv eller din bedrift.

Apple-eksperter i 21 butikker

Bedrift- og utdanningspesialister
Din totalleverandør av Apple og tjenester

Som Apple Premium Reseller og Apple Solution Expert er vi bedriftens totalleverandør og skolens utdanningspartner. Våre konsulenter har lang erfaring med utrulling og administrasjon av enheter, og samarbeider tett med de beste partnerene som Apple, Cisco, Microsoft, Adobe og Dropbox. Vi gjør det enkelt å handle som bedrift eller institusjon, for hos oss kan du handle via din kontaktperson og vårt kundesenter, direkte i butikk og på nett. Du velger.

Bedrift og utdanningsspesialist

Serviceverksted og servicesenter
Vi hjelper deg

Vi har kun autoriserte teknikere og verksteder, og er Apple Authorized Service Provider. Hos oss får du reparert ditt Apple-produkt, alltid med dine reklamasjon- og garantirettigheter i behold, uansett hvor produktet er kjøpt. Og vi vet at ingen liker å være uten sitt Apple-produkt. Derfor tilbyr vi flere reparasjoner på dagen, så du raskt har ditt produkt hjemme igjen. Book tid for å levere inn ditt produkt eller personlig support, enten det gjelder et problem eller du bare ønsker å lære noe nytt.

Autorisert service og support

eplehuset.no
Alltid der du er

På eplehuset.no trenger du ikke å bestille mer enn du trenger for å oppnå gratis frakt. Vi har likegodt gratis frakt på alle varer. Og som den eneste norske Apple-forhandleren kan du hos oss bygge din egen Mac, så den passer akkurat deg og dine behov. Med håndplukket tilbehør og enda flere merkevarer, fargevarianter og modeller enn du finner i butikkene, så finner du garantert det som begeistrer deg. Og kanskje noe du ikke en gang visste fantes. 

Gratis frakt og rask levering

Kundesenter
Ta kontakt med oss på Chat!

Få ekspertråd på chat. Lurer du på hvilken Mac som passer best for deg eller hvilket deksel som passer din iPhone? Våre begeistrede kollegaer står til tjeneste via chat, mandag til lørdag fra kl. 09-19 (16). Du finner alltid chatten nederst til høyre.

Med bred kompetanse skal vi sørge for at du får en best mulig kundeopplevelse gjennom hele kjøpsprosessen - før, underveis og etter. Vi ønsker derfor gjerne at du tar kontakt om det er noe du lurer på eller trenger hjelp til.

Ta kontakt med oss