Visit Oslofjorden

View Original

Outland Kirkegata

Om

Da Paleet bestemte seg for å bygge om, bestemte vi oss å finne det perfekte lokalet. Etter mye leting, landet vi på Kirkegata i 2011. Det startet smått, men nå har vi alt som passer til enhver - både store og små!

Outland Kirkegata åpnet i 2011, og startet som en forlengelse av Paleet-butikken vi hadde, som åpnet oktober 2004.

Historien, tja. I forbindelse med at Avalon, vår gamle konkurrent, flyttet ut av Paleet til et lokale i Akersgata, så tok vi over deres lokaler. Etter noen år bestemte Paleet seg for at de skulle bygge om, og vi fant ut at det var en bedre løsning å finne oss et eget sted. Etter en del leting fant vi de perfekte lokalene. 

Hvordan kom vi på ideen å åpne en slik butikk? Her er svaret fra selveste eieren til Outland: 

"Ideen kom til meg i en drøm, Cthulhu snakket til meg."

Tegneseriebutikk · Hobbybutikk

Outland Oslo/Storgata

I Storgata i Oslo finner du Outlands unike spesialiserte spill- og turneringsavdeling. Selv om butikken er liten, vil du i overetasjen finne et stort spillokale som fylles med daglige arrangementer og turneringer innen en lang rekke av spillene vi fører.

 

Savner du et konkurransemiljø for det du spiller, besøk oss. Om det ikke finnes allerede, blir vi mer enn gjerne med på å starte det opp.

 

Vi i Outland Storgata kan skryte på oss å være Norges største arrangør av både Dungeons & Dragons Adventurers League, og Magic: the Gathering- og Pokémon prereleaser.

 

Med et mer begrenset produktutvalg enn andre Outland-butikker, må fokuset på våre utvalgte produkter være desto større. Her gir vi unik ekspertise og utvalg innen alle typer miniatyrspill, rollespill, og samlekortspill – i tillegg til at vi er et samlingspunkt for alle de største ekspertene blant våre kunder, som mer enn gjerne vil dele sine hobbyer, og hjelper deg med å komme i gang.

 

Vi har en stor samling løskort av både Magic og Pokémon, med kort som passer til de beste deckene, enten du spiller Standard, Modern, Legacy, eller Commander. I tillegg stiller vi med en mengde populære brettspill til utlåns, som du vil finne til salgs 5 minutter unna, i vår butikk i Kirkegata.

 

Det koster ingenting å spille hos oss, og vi lover å finne plass til deg.